Триктартната световна шампионка  по художествена гимнастика Мария Гигова получи награда 

...
Триктартната световна шампионка  по художествена гимнастика Мария Гигова получи награда 
Коментари Харесай

Великата Мария Гигова с награда за заслуги от световната федерация

Триктартната международна шампионка  по художествена гимнастика Мария Гигова получи награда  за заслуги към Международната федерация по гимнастика (FIG) по време на конгреса на централата в турския курорт Анталия. Призът на великата българка беше връчен персонално от президента на организацията  Моринари Ватанабе.
" Скъпа Мария!Приеми моите откровени поздравления за полученото справедливо самопризнание! Ти оставяш след себе си път, изпълнен с доста забележителни достижения. Ще бъдеш постоянно доста ослепителен образец за подражателство, тъй като работеше повече за българската художествена гимнастика, както и международната, в сравнение с за себе си! А да работиш за другите е най-голямото, благородно и богоизбрано дело. Затова Бог те обича и ти подари толкоз сполучлив професионален път! Бъди здрава и доста щастлива!С доста любов и почит към теб! ", написа в обществените мрежи президентът на БФХГ Илиана Раева.
Припомняме, че през вчерашния ден по време на конгреса в Техническия комитет по художествена гимнастика на мястото на Мария Гигова  беше определена втората ни трикратна международна шампионка  Мария Петрова!
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР